Penghantaran Baju

Bila Saya Akan Dapat Baju Saya?

Untuk ready stok, lazimnya baju anda dipos sehari selepas pembayaran anda diterima oleh kami. Dan ia lazimnya tiba dalam 3-5 hari bekerja (Isnin – Jumaat).

Walaubagaimanapun, kami tidak dapat memberi jaminan ia bakal tiba dalam jangkamasa di atas. Elakkan membeli jika baju anda perlu sampai dalam 7 hari bekerja.

Untuk baju pre-order, ia dimaklumkan di busana tersebut.

Apa Cara Baju Saya Dihantar?

Lazimnya dengan Poslaju.

Pemulangan Baju

Boleh Saya Pulangkan Baju Kalau Saya Silap Size?

Kami percaya yang setiap klien kami mengetahui ukuran diri mereka dan telah merujuk carta saiz sebelum melakukan pembelian. Oleh kerana itu kami tidak menerima sebarang pertukaran saiz setelah barangan anda dipos.

Pertukaran (jika berkenaan)

Kami hanya menggantikan barangan jika anda menerima barangan lain dari yang dipesan. Ataupun ianya mempunyai kecacatan. Jika ini yang terjadi, sila hubungi kami dan hantar busana itu ke:

LovelySuri
3971, Jln Tempua,
KDAS 2,
30020, Ipoh, Perak,
Malaysia.

Bayaran balik (jika berkenaan)

Sebaik sahaja pengembalian anda diterima dan diperiksa, kami akan menghantar notifikasi untuk memberitahu anda bahawa kami telah menerima barang anda yang anda kembalikan.

Kami juga akan memberitahu anda samada kami meluluskan atau menolak bayaran balik (jika berkenaan) kepada anda.

Jika diluluskan, maka bayaran balik anda akan diproses, dan anda akan diminta memberi maklumat bank anda untuk pembayaran.

Hadiah

Jika barangan itu ditandai sebagai hadiah apabila dibeli dan dihantar terus kepada anda, anda akan diberi kredit hadiah untuk nilai barangan yang anda pulangkan.

Penghantaran

Untuk mengembalikan produk anda, anda perlu menghantar produk anda kepada:
3971, Jln Tempua, KDAS 2, 30020, Ipoh, Perak, Malaysia.

Anda bertanggungjawab untuk membayar kos penghantaran anda sendiri untuk mengembalikan item anda. Kos penghantaran tidak boleh dikembalikan. Jika anda menerima bayaran balik, kos penghantaran kembali akan ditolak daripada bayaran balik anda.

Bergantung kepada di mana anda tinggal, masa yang mungkin diperlukan untuk produk ditukar anda untuk sampai kepada anda, mungkin berbeza.

Jika barangan yang anda hantar bernilai lebih RM75, anda harus mempertimbangkan untuk menggunakan perkhidmatan penghantaran yang boleh di jejak seperti PosLaju. Kami tidak menjamin bahawa kami pasti menerima busana yang anda dikembalikan.

Close

Cart

No products in the cart.